0

Mikkelin keskussairaalan päivystyksen sisäänkäynti muuttuu 10. syyskuuta – kulku päivystykseen tapahtuu jatkossa Pirttiniemenkadun puoleiselta sisäpihalta

Päivystyksen Pirttiniemenkadun puoleinen sisäänkäynti muuttuu Mikkelin keskussairaalalla tiistaina 10.9. Kulku päivystykseen tapahtuu jatkossa punaisella ristillä merkitystä ovesta Pirttiniemenkadun puoleiselta sisäpihalta.

Päiväaikaan päivystykseen voi saapua myös pääsisäänkäynnin kautta oven aukioloaikoina (arkisin kello 6.40-19,  viikonloppuna kello 8-19). Asiakkaiden ilmoittautumispaikka päivystyksen odotusaulassa siirtyy myös lähemmäs uutta sisäänkäyntiä.

–   Päivystyksen sisäpihalle merkitään oven avaamiseen mennessä kaksi kiireellistä päivystyksen saattopaikkaa eli maksimissaan 15 minuuttia. Muutoin piha on tarkoitettu ambulanssiliikenteelle, ja ei-kiireellinen liikenne päivystykseen tapahtuu päiväaikaan ensisijaisesti pääsisäänkäynnin kautta tai kävellen Pirttiniemenkadun kautta, kertoo muuttokoordinaattori Heidi Korhonen Essotesta.

Pääaulaan ja sen kautta päivystykseen sekä Perhetaloon pääsee Sairaalaparkin neljännestä kerroksesta yhdyskäytävää pitkin. Yhdyskäytävä on auki arkisin kello 6.40-19 ja viikonloppuna kello 8-19, Kello  19 jälkeen kulku sairaalaan tapahtuu päivystyksen kautta Pirttiniemenkadulta.

 

Viikon kysymys

Satokausi on jälleen täällä. Miten hankit käyttämäsi marjat, sienet, vihannekset ja juurekset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...