0

Juvan koulukeskuksen tilanteesta tiedotettiin torstaina kaikille oppilaille ja kotijoukoille – yläkoululaiset Opinkaareen, lukiolaisille haetaan väistötiloja

Juvan koulukeskuksella havaitun vesivuoden takia koulukeskuksen opetustilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä, tiedottaa rehtori  Kari Leskinen.

Hän laittoi torstaina tiedotteen kaikille koulukeskuksen oppilaille ja kotijoukoille.

– Yläkoulun oppilaiden opetus on järjestetty Opinkaareen, kunnanvirastolla sijaitsevaan tekstiilityön luokkaan ja Sampolaan. Tarvittaessa etsitään lisätiloja. Ruokailu on järjestetty toistaiseksi Opinkaaren tiloissa.

– Lukiolaisten tunnit järjestetään kuluvan viikon torstaina ja perjantaina opettajan ohjeiden mukaan etäopetuksena, Leskinen tiedottaa.

Hänen mukaansa lukiolaisille pyritään löytämään väistötilat maanantaihin mennessä.

– Moni asia käytännön järjestelyistä on vielä auki, mutta tiedotamme sekä huoltajia että opiskelijoita Wilman välityksellä sitä mukaa, kun saamme lisää tietoa. Tilanteen jatko selviää seuraavalla viikolla, kun Polygonin raportti valmistuu. Opetustyö jatkuu sekä yläkoulussa että lukiossa; sopeudumme olosuhteisiin ja pyrimme rakentamaan onnistuneita koulupäiviä!

Koulukeskuksella havaittiin vesivuoto torstaina kello 6.30. Laitosmiehet paikansivat vuodon 3. kerroksen käytävälle. Vettä oli  vuotanut käytävälle ilmeisesti edellisestä illasta alkaen koko yön ajan.

Vesi levisi koko 3. kerroksen käytävän matkalle ja valui alas pääasiassa käytävän molemmista päistä porraskäytäviä myöten kastellen alempien kerrosten käytävät, keittiön ja osittain muitakin tiloja.

Rakennuksesta katkaistiin sähköt turvallisuuden vuoksi. Vedet saatiin suurimmalta osalta poistettua Järvi-Saimaan Palveluiden henkilöstön toimesta klo 8.30 mennessä.

Kiinteistövahinkojen asiantuntijayritys Polygon tutkii vaurioiden laajuutta ja toimitti kuivureita kosteuden poistamiseksi. Kuivatustyöt ovat  käynnissä.  Kuivatustöiden kestoa ei vielä tässä vaiheessa osata arvioida. Tarkempi kosteuskartoitusraportti saadaan ensi viikon aikana.

 

Lue Juvan Lehden ensimmäinen juttu torstain vesivahingosta ja katso kuvat: https://www.juvanlehti.fi/2019/09/05/juvan-koulukeskuksessa-vesivahinko-lukiolaisilla-on-etapaiva-torstaina-ja-perjantaina/

 

 

 

 

 

 

 

 

Viikon kysymys

Käyttikö Jarkko Ahola mielestäsi Juvan kirkon konsertissa sopimatonta kieltä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä