0

Kaupallinen yhteistyö: Juvan kunnan yrityspalvelut palvelee yrittäjiä nyt katutasolla

Juvan kunnan yrityspalvelut muutti lokakuun alussa Osuuspankin viereen ja tilat ovat loppuhiomista vaille valmiit. Tiloissa toimii myös matkailupalvelut.

Suunnitelmissa on, että AVOIMET OVET pidetään pian vuoden vaihteen jälkeen. Tiloissa kuitenkin pystytään jo palvelemaan kunnan yritysten tarpeita täysipainoisesti. Yrittäjien on nyt helpompi löytää tiensä yritys- ja matkailupalvelujen luokse. Kaikki kunnan yrityspalvelut ovat luonnollisesti maksuttomia.

Itse palveluissa muutoksena viime vuosiin tulee olemaan se, että uusien yritysten perustamisapu siirtyy Wäläkyn palvelusta kunnan yrityspalveluihin vuoden vaihteessa. Neuvontaa annetaan niin liiketoimintasuunnitelman ja budjetin laadinnassa sekä apua starttirahahakemuksen tekoon.

Mikäli yrityksesi suunnittelee investointeja tai kehittämistoimia, niin selvitämme josko julkisen tahon tukirahan hakemiseen on edellytyksiä. Mikäli on, niin autamme rahoitushakemusten laadinnassa. Autamme myös Finnveran ja muiden julkistahojen lainarahahakemusten teossa.

Laajan yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota myös muita erinäisiä maksuttomia yrityspalveluja kuten esimerkiksi kansainvälistymiseen, koulutukseen, omistajanvaihtoon ja tuotekehitykseen liittyviä toimia.

Yritysten keskinäisessä verkostoitumisessa olemme vahvasti mukana mm. yritysryhmähankkeiden muodossa. Mikäli yritykset haluavat kehittää toimintaansa keskenään ja hakea tukirahoitusta ELY-Keskukselta, niin voimme olla mukana hakemuksen laatimisessa ja projektin veturina. Yritysryhmässä tulee olla vähintään 3 yritystä ja maksimissaan 10.

Kehittämispäällikkö Mika Kärki hoitaa juvalaisten yritysten yritystarpeita koko skaalalla. Lisäksi hän vastaa elinkeinoelämän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Juvan seudulla.

Matkailusihteeri Rauli Koistinen auttaa niin yrityksiä kuin kuluttajia matkailuun liittyvissä kysymyksissä. Hän myös kehittää matkailu- ja tapahtumatoimintaa Juvalla.

Projektipäällikkö Mirjami Laitinen vastaa Juvan Vehmaan toimintaympäristön kehittämisestä kaksivuotisella EU-rahoitteisella hankkeella. Hänen vastuulla on kaikki yrityssektorit paitsi logistiikka.

Logistiikka-asiantuntija Juha Honkonen vastaavasti selvittää logistiikkakeskuksen toimintamahdollisuutta Juvan Vehmaalle ja etsii seuraavat puoli vuotta eri toimijoita kyseisen toiminnan aloittamiseksi.

 

Juvan kunta
Kunnanvirasto
Juvantie 13, PL 28
51901 JUVA

Puhelin: 040-755 1100
juva.kunta@juva.fi

Viikon kysymys

Mikä on sinulle mieluisin tapa liikkua ja reippailla talvella?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä