0

Kaupallinen yhteistyö: Veli Matti Uuksulainen muutti uusiin tiloihin

35 vuotta ensi vuonna täyttävä Juvan Kodinkonehuolto Ky on juuri muuttanut uusiin ja omiin liiketiloihin Juvantie 9:ään.
Yrittäjä Veli Matti Uuksulainen on tyytyväinen uutukaisiin tiloihin. Muuttomatka ei ollut sangen pitkä, sillä ennen hän toimi seinän takaa vuokratiloissa.

Pitkän linjan yrittäjän mukaan muutos kodinkonealalla on ollut huimaa, ja myös kilpailu on kiristynyt.

Uuksulainen perustaa menestymisensä hyvään palveluun, joustavuuteen ja myös siihen, että ”aina on oltava valmis lähtemään.” Hän on onnistunut luomaan runsaasti pitkiä asiakassuhteita.

Juvan Kodinkonehuollon toiminta-alue kattaa Juvan lähikuntineen, mutta keikkoja on tehty myös esimerkiksi Inkooseen ja Äkäslompoloon.

Veli Matti Uuksulainen pyörittää firmaansa yhden työntekijän kanssa, ja tällä hetkellä kodinkoneiden sekä ilmalämpöpumppujen myynti on ylittänyt perinteisen korjaustoiminnan.

– Kun aloitimme 10.10.1985, harjoitimme pelkästään korjaustoimintaa. Myynti tuli valikoimiin vuonna 2000. Ensimmäiset lämpöpumput asennettiin jo 1980-luvulla, mutta ilmalämpöpumppujen buumi alkoi 2000-luvulla.

Kodinkoneissa yrityksen päämerkit ovat Electrolux, Aeg, Rosenlew ja Gram ja ilmalämpöpumpuissa Mitsubishi, Toshiba ja Daikin.

Yrittäjän elämä on kiireisintä huhtikuusta alkaen, ja mökkiläisten osuus asiakkaista on merkittävä. Vapaa-ajan asukkaille Veli Matti Uuksulainen toimittaa ja asentaa myös aurinkosähköpaneeleita.

 

Juvan Kodinkonehuolto Ky
Juvantie 9, 51900 Juva.
P. 015-452666, 0400-340726.
veli-matti.uuksulainen@jkkh.net
www.jkkh.net

Viikon kysymys

Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakuntien tulevaisuudesta tehdään jälleen selvitys. Mitä mieltä olet seuraavasta väitteestä: Juvan seurakunnan pitää pysyä itsenäisenä hinnalla millä hyvänsä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä