0

Postin lakko vaikeuttaa  Juvan Lehden jakelua – noin puolet ESV-Paikallismediat Oy:n paikallislehdistä on postin kannossa

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n ensi viikolla alkava lakko vaikuttaa lehtien jakelua ensi ja sitä seuraavalla viikolla.
Lakko pysäyttäisi lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta näillä näkymin varhaisjakelu toimisi normaalisti.
Juvan Lehden varhaisjakelu kattaa lähinnä taajama-alueet ja näillä alueilla lehti jaetaan normaalisti. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat voivat lukea Juvan Lehden näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi.

Ellei PAU pääse sopuun työantajan kanssa työehdoista, lakon on määrä alkaa ensi viikon maanantaina 11. marraskuuta kello 6. Silloin se päättyy kahden viikon päästä sunnuntaina 24. marraskuuta kello 24.
Lakko koskee noin yhdeksää tuhatta työntekijää. Juvan Lehdessä varaudutaan lakkoon sillä tavalla, että 14.11. ja 21.11. ilmestyviä lehtiä toimitetaan Juvan Lehden konttorille tavallista suurempi määrä.
Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä Juvan Lehdestä osoitteesta Piikkiläntie 2-4.

Lisäksi lakon aikana Juvan Lehden näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.
Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata Juvan Lehden mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin. Sellaisen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ei maksa mitään.

Lisäksi Juvan Lehden verkkosivuilla osoitteessa juvanlehti.fi julkaistaan lakon aikana tavallista enemmän maksuttomia juttuja. Juvan Lehti otti muiden paikallislehtiyhtiön lehtien kanssa käyttöön alkuvuonna maksumuurin, ja niin sanotut maksulliset jutut ovat vain lehden tilaajien luettavissa.

Juvan Lehteä kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Juvan Lehden lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset, Puruvesi, Länsi-Saimaan Sanomat.
Juvan Lehti pahoittelee mahdollisia jakeluongelmia.

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...