0

Postin lakko vaikeuttaa jakelua – lehtiä voi hakea Juvan Lehden konttorilta, myös näköislehti on maksutta käytettävissä

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n maanantaiaamuna 11. marraskuuta alkanut lakko vaikeuttaa lehtien jakelua. Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toimii normaalisti.

Juvan Lehden varhaisjakelu kattaa lähinnä taajama-alueet, ja näillä alueilla lehti jaetaan normaalisti. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat voivat lukea näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi.

Juvan Lehdessä postilakon aikana toimitaan siten, että lehtiä toimitetaan tulevilla viikoilla lehden konttorille tavallista suurempi määrä. Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä Juvan Lehden konttorista osoitteesta Piikkiläntie 2-4.

Lisäksi lakon aikana Juvan Lehden näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata maksuton mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin.

Juvan Lehteä kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Juvan Lehden  lisäksi paikallislehtiyhtiöön  kuuluvat Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.

 

Tästä Juvan Lehden näköislehteen:

https://www.juvanlehti.fi/nakoislehti/

Viikon kysymys

Satokausi on jälleen täällä. Miten hankit käyttämäsi marjat, sienet, vihannekset ja juurekset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...