0

Uusi vuosi tuo muutoksia perusterveydenhuollon palveluihin Essotessa 

Sote-yhtymä Essote tekee muutoksia toimintaansa ja palveluihinsa ensi vuoden alusssa.

Mikkelin Anttolan hyvinvointiaseman toiminta siirtyy Anttolan palvelukeskuksen yhteyteen.  Tammikuun aikana tehdään palvelukeskuksessa remonttia hyvinvointiaseman tiloiksi ja tästä johtuen vastaanotot alkavat Anttolassa 3.2.2020.

– Muutostöiden aikana anttolalaisia palvellaan Mikkelin hyvinvointikeskuksessa, kertoo ylilääkäri Hans Gärdström.

Kiireettömiä vastaanottoaikoja on varattavissa Terveysneuvosta,  ja ajanvaraus on numerossa 015 211 411 ma-pe klo 8-16, ja Päivystysavun numerosta 116 117 saa neuvoa ja apua kiireelliseen hoidon tarpeeseen.

Mikkelin Suomenniemellä lääkärien ja hoitajien vastaanottotoiminta päättyy, ja vuoden 2020 alusta suomenniemeläisiä palvellaan Ristiinan hyvinvointiasemalla tai Mäntyharjun ja Mikkelin hyvinvointikeskuksissa.

– Lääkäri- ja hoitajavastaanotot Suomenniemen Metsätähdessä päättyvät, mutta tutut lääkärit ja hoitajat palvelevat Ristiinan hyvinvointiasemalla suomenniemeläisiä jatkossakin, sanoo Gärdström.

Viikon kysymys

Kevät tulee pian - seuraatko muuttolintujen saapumista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä