Heino Lipsanen sai Vuoden taustavoiman palkinnon Urheilugaalassa Helsingissä

Etelä-Savon Liikunnan ESLin entinen aluejohtaja Heino Lipsanen vastaanotti torstaina valtakunnallisessa Suomen Urheilugaalassa Vuoden taustavoiman palkinnon. Hänen palkittiin yhdessä Lounais-Suomen eläköityneen

Heino Lipsasta onnittelivat maakuntahallituksen puheenjohtaja Jarkko Wuoronen (vas.), maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä sekä Lipsasen oikealla puolella Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen ja maakuntajohtaja Pentti Mäkinen.

Janne Tiainen

Etelä-Savon Liikunnan ESLin entinen aluejohtaja Heino Lipsanen vastaanotti torstaina valtakunnallisessa Suomen Urheilugaalassa Vuoden taustavoiman palkinnon.

Hänen palkittiin yhdessä Lounais-Suomen eläköityneen aluejohtajan Jari Haapasen kanssa.

Palkinnon perusteena on se, että Lipsanen ja Haapanen ovat esimerkillisiä aluejohtajia, jotka ovat vuosikymmenien ajan edistäneet ja uudistaneet liikuntaa ja urheilua alueillaan.

– Etelä-Savon Liikunnan johtajana toiminut Lipsanen ja Lounais-Suomen Liikuntaa ja Urheilua vetänyt Haapanen ovat pitäneet yllä aluejärjestöjen merkitystä muuttuvassa yhteiskunnassa. Alueyhdistysten kampanjat, koulutukset ja leirit innostavat liikkumaan, auttavat seurojen arkea ja parantavat sekä vapaaehtoisten että ammattilaisten osaamista liikunnan arjessa.

Heino Lipsanen ja Heikki Hämäläinen.

Heino Lipsanen ja arvostettu pokaali.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka