0

Viimeistään nuorten yhteislaulu kirvoitti tipan linssiin – Katso kuvakoosteesta, miten Juvan lukion Wanhat valloittivat lavan ja sydämet

Eilisten penkkareiden jälkeen Juvan lukiossa vallitsi hetken aikaa eräänlainen valtatyhjiö, mutta tänään se kirjaimellisesti tanssittiin umpeen. Lukion kakkosluokkalaiset lunastivat paikkansa koulun vanhimpina tyylillä, mutta omaa persoonaansa peliin heittäen.

Päivän kaksi tanssinäytöstä sujuivat tismalleen kuten koulun rehtoria sijaistava Sannamari Kiljunen ennen ensimmäistä näytöstä lupasi.

– Tämä on nuorten juhlapäivä, jossa yhdistyvät arvokkuus ja riehakkuus, hän muotoili.

 

Tämän vuoden Wanhojen tansseissa lavalla nähtiin kaikkiaan 15 lukion uutta vanhinta. Mukaan oli saatu myös muutama yhdeksännen ja lukion ensimmäisen luokan poika, jotka suoriutuivat kavaljeerin velvollisuuksistaan kuin ammattilaiset ainakin.

Tansseja päästiin ihailemaan yhteensä yhdeksän, joukossa muun muassa ikisuosikit cicapo, tango ja wienervalssi. Yleisö innostui eniten vauhdikkaasta virginia reel -tanssista, jonka nuoret saivatkin tanssia katsomon taputusten tahdissa.

 

Tanssien osalta esityksen kruunasi jo perinteeksi muodostunut nuorten itsensä suunnittelema koreografia. Sen taustalla soi potpurimuotoon koostettu musiikillinen kimara kappaleita muun muassa Britney Spearsilta, Michael Jacksonilta, Shakiralta, Beyoncelta, Kaija Koolta ja JVG:ltä.
Nähtiinpä lavalla hetken aikaa jopa huikeaa ripaskataituruutta.

Koko näytöksen huipensivat kaksi nuorten yhteislauluna esittämää kappaletta. Yleisössä ryhdyttiin kaivelemaan nenäliinoja esille viimeistään siinä vaiheessa, Kun Mikko Harjun Taivas ei oo rajana -kappaleen kertosäe kajahti ympäri lukion audiotoriota.
Sen lisäksi nuorten laulamana kuultiin myös Kaija Koon Kaunis rietas onnellinen.

 

Lue lisää tanssien tunnelmia ja nuorten ajatuksia 20.2.2020 Juvan Lehdestä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kevät tulee pian - seuraatko muuttolintujen saapumista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä