1

Seurakuntaliitos torjuttiin – suunnitelma kolmen seurakunnan liitoksesta sai Juvalla nuivan vastaanoton

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Seurakuntaliitos torjuttiin – suunnitelma kolmen seurakunnan liitoksesta sai Juvalla nuivan vastaanoton

 • 12.3.2020 at 21:26
  Permalink

  Yllätys, yllätys, Juvan notkea ja nuorekas seurakunta ei halua tehdä yhteistyötä kenenkään kanssa! Mahtaakohan teillä saldo riittää tuolla asenteella jatkossa?

 • 18.3.2020 at 01:26
  Permalink

  Info ja kyselytilaisuudessa paikalla olleena voin todeta, ettei missään puheenvuorossa tyrmätty yhteistyön mahdollisuuksia, itse asiassa niitä ehdotettiin. Mutta kuten tiedämme, niin lainsäädännön eräs perusperiaate on että kukin vastaa vain omasta velastaan , ellei takauksista tai muista sitoumuksista muuta johdu. Jopa valtio vastaa vain omasta velastaan, tosin Eu aikana on rajoja koeteltu kun velkakriisi iski Kreikkaan ja Espanjaan , eikä Italiakaan ole vahvoilla. Kuten tiedämme yhteiskunnat ovat aivan liian velkaisia, siitä syystä myös Keskuspankkien on pakko pitää korot alhaalla.
  Ihmettelin sitä itsekin omassa kommentissani, miksi esim. Puumala ja Sulkava eivät ole päässeet sopuun vaikka yhteisestä kirkkoherrasta? On vielä ollut tukkipuita jäljellä, mutta mikä on tilanne lähitulevaisuudessa, ei hyvältä näytä.

 • 20.3.2020 at 01:58
  Permalink

  Puumala lehti 18.3.2020: Otsikko: Seurakuntaliitos toisi hyvää pöhinää ja vastuunkanto olisi yhteinen.”
  Yhteisiä rippikoululeirejä jo nyt jne.”
  Kun on tullut seurakuntienkin metsissä marjaretkillä liikuttua , tulee mieleen ennuste, , että se suurin ”pöhinä ” olisi hakkukoneiden ryske Juvan seurakunnan tukkimetsissä…
  Ei millään pahalla mutta ehkäpä silti kannatta katsella , ennemmin kuin katua!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Toivotko Juvan Pallon tekevän paluun pesäpallokentille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...