0

Oikaisu: Juvan kunta ei ottanut kantaa Suomen Malmitutkimus Oy:n tekemään varaukseen

Juvan Lehden verkkosivuilla ja Juvan Lehdessä 25.6.2020 (s. 1, 2 ja 4) uutisoitiin virheellisesti, että Juvan kunnan kaivosasiaan liittyvässä kannanotossa oltaisiin otettu kantaa myös Suomen Malmitutkimus Oy:n tekemään varaukseen Koikkalassa. Kannanotto koski kuitenkin vain mahdollisen kaivostoiminnan suunnittelua nyt malminetsintään varatulla alueella, ei varausta itsessään.

Kannanotossa todetaan, että ”kunta suhtautuu erittäin kriittisesti mahdollisen kaivostoiminnan suunnitteluun nyt malminetsintään varatulle alueelle. Varsinainen malminetsintälupa on varausilmoituksesta erillinen prosessi. Kaivostoiminnan edellytyksenä oleva kaivoslupa on vielä kolmas kaivoslain mukainen lupaprosessi.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...