0

Vuoden Iskät ry:n Sampola Cup keräsi 3000 euroa lasten- ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen

Järjestyksessään 16. Vuoden Iskät ry:n järjestämä hyväntekeväisyys tennisturnaus Sampola Cup pelattiin Juvalla lauantaina 18.7.
Helteisessä kelissä tasokasta tennistä yleisölle tarjosi 32 pelaajaa. Joukossa oman kylän suuruuksia ja eri puolelta Suomea saapuneita hyväntekijöitä.

Pelit pelattiin Ylituomari Petri Paunosen tarkan silmän alla nelinpeleinä. Korkeatasoisessa finaalissa olivat vastakkain Juvalta lähtöisin oleva Tennistaitaja Onni Ojala, parinaan Vuoden Iskät ry:n Puheenjohtaja Joni Lappalainen. Vastustajakseen finaaliin he saivat jumalaisen juvalaisen monitaiturin eri urheilulajien saralta, Joni Tuukkasen, jonka parina palloa pomputteli taidokkaasti Jukurien ex-liigakiekkoilija Pentti Nöyränen.
Huikean jännittävä finaali tarjosi runsaslukuiselle yleisölle jännittäviä käänteitä ja loistokasta hyväntekeväisyystennistä. Upean pokaalin sai tänä vuonna omakseen voittajapari Ojala-Lappalainen.

Tennispelien jälkeen järjestettiin palkitsemistilaisuus, jossa voittajaparin lisäksi palkittiin muun muassa seuraavia pelaajia: MVP (Pentti Nöyräs-palkinto) Onni Ojala, Vuoden Hajoaja Santeri Mikkonen ja Lasse Kontra sekä Vuoden Tulokas Cristian von Schulman.
Iltagaala huipentui hyväntekeväisyyshuutokauppaan, joka tuotti huikeat 2300 euroa. Kokonaisuudessaan Vuoden Iskät ry:n järjestämä turnaus Sampola Cup keräsi tänä vuonna 3000 euroa lasten- ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.
Vuoden Iskät ry haluaa kiittää kaikkia turnausta tukemassa olleita yhteistyökumppaneita, niin tästä vuodesta kuin aiemmistakin vuosista. Ensi vuonna Sampola Cup tennisturnauksessa puhaltaa muutoksen tuulet ja tuleva kutsuturnaus järjestetään Savonlinnassa lauantaina 12.6.2021.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, kun se tulee mahdolliseksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä