0

Konstin talliin kaksi kolmossijaa Toto75-raveista – Suurosen suojatti Oulu Express -finaaliin

Juvalaisvalmentaja Ari-Matti Konstin hevoset osoittivat olevansa hyvässä kunnossa Toto75-raveissa Forssassa lauantaina. Konstin tallista Pilvenmäen ravikeskukseen matkasi kaksi hevosta, jotka molemmat sijoittuivat omissa lähdöissään kolmansiksi.

Päivän ensimmäisen juvalaiskolmossijan nappasi Tapio Perttusen ohjastama Lennon Rapina. Ruunan juoksunkulku ei onnistunut nappiin, mutta loppukiri riitti lopulta viimeiselle totosijalle. Ari-Matti Konsti paitsi valmentaa Lennon Rapinaa, myös omistaa sen. 7-vuotiaan ruunan ajaksi kirjattiin 28.0a/2140 m, joka sivuaa sen ennätystä.
Lähdön voitti Pertti Puikkosen ohjastama Paakkarin Myrsky ajalla 27,2a/2140 m.

Konstin tallin päivän toinen kolmanneksi yltänyt hevonen oli toisessa Toto75-kohteessa juossut Hilipee. Jouni Uotisen omistama ja Ari Moilasen ohjastaman orin aika oli 24,9a/1640 m. Lähdön voittanut Teemu Okkolinin ohjastama Novan Voitto oli vain kymmenystä nopeampi.

 

Viime viikon lopulla juvalaisten valmennettavista menestyivät myös Seppo Suurosen tallin suomenhevosoriit Sitku ja Core. Kaisa Tammisen omistama Sitku sijoittui toiseksi perjantaina Joensuussa ajalla 29,4/2160 m. Kärryillä istui Henri Bollström.

Core puolestaan oli maanantaina Oulussa oman lähtönsä kolmas. Kyseisessä lähdössä ratkottiin puolet 4-vuotiaiden suomenhevosten merkittävimpiin kasvattajakilpailuihin kuuluvan Oulu Expressin finaalipaikoista. Yhden niistä lunasti uuden ennätyksensä 28,2/2120 m karsintalähdössä juossut Ravitalli Suurosen ja Satu Kivelän omistama ja Henri Bollströmin ohjastama Core.
Suomenhevosten Oulu Express finaali juostaan syyskuun 12. päivä.

 

Myös Viivi Pursiaisen valmentama raviponi Ailan Moona sijoittui viimeisimmässä startissaan kolmanneksi. Maan pääradalla Vermossa juostu Hevosurheilun Kipinäcup-osalähtö päättyi valmentajansa ohjastamana kisanneen 8-vuotiaan tamman osalta aikaan 2.23,9/2120 m.
Lähdön voitti Joona Ikosen ohjastama Dilbert Great ajalla 2.20,1/2140 m.

Viikon kysymys

Hirvenmetsästyskausi alkoi 10. lokakuuta. Onko suunnitelmissasi suunnata tämän syksyn aikana hirvimetsälle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...