1

Tältä näyttää Juva puolessatoista minuutissa – kunnan uusi markkinointivideo julkaistaan tänään

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Tältä näyttää Juva puolessatoista minuutissa – kunnan uusi markkinointivideo julkaistaan tänään

 • 5.9.2020 at 15:08
  Permalink

  Harmillista, että mahdollisesti suurinta valttikorttia eli kampusta ei nostettu esiin.

  • 7.9.2020 at 20:10
   Permalink

   No ei siellä keskustassa muuta ”nähtävää”, sitten ollutkaan, niiden tyhjien liiketilojen lisäksi. Nythän myös alabaari menossa kiinni kuulemani mukaan kanssa.

   Salicon myös sulkivat nyt sitten lopullisesti.

   • 8.9.2020 at 21:48
    Permalink

    Olipahan aika normisuoritus Juvalta. Tuollaisia videoita tekee kaikki kunnat, missä persoonallisuus ja eroaminen muista? Onhan siinä jotain ironista, että Juvaa asuinpaikkana kehuu henkilö, joka asuu Mikkelissä ja puhuu vielä videossa, joka kertoo eteläsavolaisesta dmäpitäjästä, jotain pohjoisen murretta.

 • 8.9.2020 at 10:33
  Permalink

  Surullista.
  On aika tuoda julki ajatukseni, jotka eivät ole saaneet syystä tai toisesta tuulta siipiensä alle kunnan markkinoinnissa.
  Reilun vuoden aikana olen ottanut erilaisissa kunnan kokouksissa esille Kampushankkeen ammattimaisen markkinoinnin. Ajatus oli ja on edelleen, että Juvan kunta satsaa ajan hengen mukaan ammattimaiseen markkinointiin. Tähän olisi tullut asettaa määräraha ja raamit hankkeen toteuttamiselle. Euro edellä lähdettiin kuitenkin etsimään ”harrastepohjalla” toimivaa ratkaisua, muun muassa siten, että asianhoitajiksi olisi asetettu opetustoimen viranhaltijoita !!!!.
  Harrastepohjalla toimiviksi on katsottava myös projektiin esitetyt alan oppilaitokset, koska heillä ei ole mm. määräaikais-sidonnaisuutta työn valmistumisen suhteen, eikä riittävää kokemusta.
  Kunnan matkailun- ja elinkeinoelämän virkamieskuntaa on paisutettu erilaisilla viroilla, projekteilla ja tehtävänjaoilla. Siksi Ihmettelen mielestäni aiheestakin, että miksi näin suurta ja imagollisesti merkittävää aikaa Juvan historiassa on pidetty käytännössä kuin kynttilää vakan alla.
  5- tietä odotettin n 35 vuotta, nyt sitä jo osittain ajetaan ja kohta ajetaan sisään Martti Talvela kampusta.
  Tässä mielessä olemme auttamattomasti ammattimaisessa markkinoinnissa jo myöhässä.
  Ja sananen tuosta ko kunnan esittelyvideosta. Arvosana korkeintaan tyydyttävä. Videokuvamateriaali ok, musiikki ei. Lausunta läpiluettua. Ei hyvä. Tässäkin markkinoinnin ja mainonnan osaajalta olis työn jälki ollut aivan toisella tasolla.
  Ugh, Olen puhut. (Kuten aina)

Comments are closed.

Viikon kysymys

Hirvenmetsästyskausi alkoi 10. lokakuuta. Onko suunnitelmissasi suunnata tämän syksyn aikana hirvimetsälle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...