0

Juvalle ja Mikkeliin kaavaillaan uusia logistiikkakeskuksia – ”Teemme työtä, jotta molempiin logistiikkakeskuksiin löydettäisiin operaattori”

Juvalle ja Mikkeliin kaavaillaan uusia logistiikkakeskuksia. Logistiikkakeskuksiin liittyvässä hankkeessa selvitetään keskusten perustamisen vaatimuksia ja mahdollisuuksia Juvalle ja Mikkeliin.

Selvitystyöllä luodaan myös järkevä logistikkakeskukseen liittyvä toimintaympäristö, josta on hyötyä koko Itä-Suomen yrityselämälle.

-Työmme tavoitteena on antaa keskusten operoinnista kiinnostuneille tahoille tutkimustyön kautta vahva tietopaketti, jonka avulla he voivat aloittaa toimintansa mahdollisimman riskittömästi, kertoo tiedotteessaan projektipäällikkö Juha Honkonen Juvan kunnasta.

Tietopakettiin kuuluu muun muassa keskusten ansaintalogiikan selvittäminen, Parikkalan raja-aseman avautumisen tuomat mahdollisuudet Juvan ja Mikkelin logistiikkakeskuksille sekä potentiaalisten rahoittajien kiinnostus.

Myös asiakkaiden eli logistiikkakeskusta käyttävien yritysten kartoitus toteutetaan hankkeessa.

-Teemme työtä, jotta molempiin logistiikkakeskuksiin löydettäisiin operaattori, joka olisi kiinnostunut perustamaan niin Juvalle kuin Mikkeliin toisiaan liiketoiminnallisesti tukevat logistiikkakeskukset, toteaa Olli Marjalaakso MikseiMikkelistä.

Hanke saa rahoituksen Euroopan aluekehitysrahastosta ja rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Korona nostaa nyt päätään Juvan naapurissa Mikkelissä. Huolestuttaako?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...