0

Viitostie välillä Särkämäinen-Nuutilanmäki-tieosuus otetaan liikenteelle – uusi pätkä avataan torstaina

Torstaina 15.10. otetaan liikenteelle viisi kilometriä uutta Viitostietä Mikkelin Särkämäisten ja Juvan Nuutilanmäen välillä. Tieosuuden avaamisen myötä koko Mikkeli-Nuutilanmäki-osuus saadaan käyttöön.

Nyt liikenteelle otettavalla tieosuudella Särkämäisen ja Nuutilanmäen välillä tulee olemaan työnaikaisia liikennejärjestelyjä. Työnaikaiset liikennejärjestelyt poistuvat töiden valmistumisen myötä marraskuun puoliväliin mennessä.

Liikenteen siirryttyä uudelle tielinjalle, päästään vanhalla viitostiellä tekemään rinnakkaistieksi muutettavan vanhan valtatien vaatimia muutostöitä. Nuutilanmäen päässä työnaikaiset liikennejärjestelyt jatkuvat talven yli.

Liikenteelle ottamisen yhteydessä avataan Siikakosken eritasoliittymä. Rinnakkaistie Siikakosken eritasoliittymästä Nuutilanmäelle ei ole liikenteen käytössä rakennustöiden aikana. Hidas liikenne ja pyöräily- sekä jalankulkuliikenne käyttävät uutta tielinjaa marraskuun puoliväliin saakka Siikakosken eritasoliittymän ja Nuutilanmäen välillä.

Torstaina 15.10. avattavalla tieosuudella nopeusrajoitukset tulevat olemaan 50–60 kilometriä tunnissa  Alennetut nopeusrajoitukset poistuvat töiden valmistuessa vaiheittain.

Rinnakkaistie otetaan kokonaisuudessaan käyttöön urakkaosuudella marraskuun puolivälissä. Lopullisen päällysteen uusi valtatie Mikkelin ja Nuutilanmäen välillä saa kesällä 2021.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Hirvenmetsästyskausi alkoi 10. lokakuuta. Onko suunnitelmissasi suunnata tämän syksyn aikana hirvimetsälle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...