0

Ulkoministeriön apulaisosastopäällikkö Tanja Jääskeläinen sai nimikkotammen Juvan Tryffelikeskuksen pihamaalle – myös presidentti Tarja Halonen ja Sauli Niinistö ovat saaneet nimikkotammensa Juvalle

Tryffelikeskuksella nimettiin tämän viikon tiistaina  kunniavieras Tanja Jääskeläisen nimikkotammi. Kutsutilaisuudessa kiitettiin ulkoministeriön osastopäällikköä Tanja Jääskeläistä, entistä Suomen suurlähettilästä Tunisiassa, hänen tuestaan tieteelliselle yhteistyölle Juvan Tryffelikeskuksen ja Tunisian yliopistojen ja instituuttien välillä sekä hänen työstään ensimmäisen Maghrebia-Suomi Bioteknologiasymposiumin järjestämisessä vuonna 2018 Juvalla.

Puheessaan Tanja Jääskeläinen nosti esiin Tryffelikeskuksen johtajan Salem Shamekhin aktiivisen ja eloisan persoonan ja kiitti saamastaan kunniasta olla päävieraana Tryffelikeskuksella.

Tilaisuudessa kutsuttuina läsnä olivat myös Tunisian suurlähettiläs Ms. Sarra Chaouani Abidi, diplomaatti Ms. Rim Ayadi ja ulkoministeriön vastuuvirkamies Anne M´Rabet.

Juvan kunnan edustajina paikalla olivat Juvan kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Ritva Hänninen, Juvan kunnan hallintojohtaja Antti Kinnunen sekä Tryffelikeskuksen johtaja Salem Shamekhin ja toimistopäällikkö Aija Myriinin kanssa.

Tryffelikeskuksella on aiemmin nimetty tammet muun muassa presidentti Tarja Haloselle ja presidentti Sauli Niinistölle. Tänä syksynä nimikkotammensa ovat saaneet Heikki Laukkanen ja Kimmo Mikander.

Juvan Lehdelle on nimetty oma tryffelitammi kiitokseksi vuosia kestäneestä hyvästä yhteistyöstä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Hirvenmetsästyskausi alkoi 10. lokakuuta. Onko suunnitelmissasi suunnata tämän syksyn aikana hirvimetsälle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...