0

Juvan kirjastosta tuli kunnankirjasto – esimiehenä aloitti Johanna Kuusisto

Juvan kunnankirjasto irtaantui vuoden vaihteessa Joroisten kunnan hallinnoimasta Toenperän kirjastosta ja jatkaa itsenäisenä kirjastona 1.1.2021.

Uutena kirjastossa aloittaa kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori Johanna Kuusisto, joka toimii kirjaston esimiehenä sivistysjohtaja Anne Haakanan alaisuudessa. Johanna Kuusisto vastaa jatkossa Juvan kunnan kirjastopalveluista kulttuuripalveluiden rinnalla. Kirjaston henkilökunta jatkaa entisinä työntekijöinä.

Palvelut ja aukioloajat jatkuvat entisellään myös vuoden vaihteen jälkeen. Lainausajat ja maksut säilyvät samoina.

Lumme –yhteistyö jatkuu ja vanha kirjastokortti säilyy käytössä. Lumme yhteistyö tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat lainata aineistoa mistä tahansa Lumme kirjastosta, palauttaa aineiston mihin tahansa Lumme-kirjastoon, sekä varata maksutta aineistoa mistä tahansa Lumme-kirjastosta ja noutaa sen haluamastaan toimipisteestä.

Kirjastoauto Jasso liikkuu samoilla reiteillä ja jatkaa toimintaansa entiseen malliin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Joko lunta on tarpeeksi vai vieläkö sitä saisi sataa lisää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...