0

Terveysneuvon ja ajanvarauksen numero aukeaa jo kello 7 – palveluihin tulee muutoksia vuoden alkupuolella

Essoten puhelinpalvelu Terveysneuvossa  ja ajanvarauksessa tapahtuu vuoden alkupuolella muutoksia.

Asiakkaiden puhelinpalveluaika alkaa tuntia aikaisemmin 11. tammikuuta alkaen maanantaista perjantaihin kello 7-16.

Takaisinsoitto on käytössä kelllo 7-14 välisenä aikana. Asiakkaille soitetaan saman päivän aikana, mahdollisesti myös kello 16 jälkeen.

Perusterveydenhuollon puhelinpalvelu Terveysneuvo ja ajanvaraus numerossa 015 211 411 siirtyi Luona Oy:n hoidettavaksi 15.12.2020 alkaen. Palvelu kattaa Mikkelin, Anttolan, Ristiinan, Suomenniemen, Hirvensalmen ja Haukivuoren väestön kiireettömän puhelinpalvelun.

Uuden toimijan tuottamaan palveluun siirtyminen alkoi loppuvuonna vaiheittain. Tammikuun alusta lähtien Luona on alkanut vastata terveysneuvossa arkisin ja jatkaa sovitusti elokuun loppuun. Puhelinpalvelun kokonaisuutta arvioidaan yhdessä Luonan kanssa ja palvelua kehitetään samalla asiakaspalautteiden mukaan.

– Tarkastelemme muuttunutta toimintaa vuoden mittaan asiakkaan, henkilökunnan ja pilottikokeilulle asetettujen tavoitteiden perusteella. Puhelinpalvelutoiminnan seurantaa varten on nimetty ohjausryhmä, joka koostuu Luonan sekä Essoten ammattilaisista, kertoo osastonhoitaja Salme Viljakainen Essoten yleislääketieteen vastaanotolta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Joko lunta on tarpeeksi vai vieläkö sitä saisi sataa lisää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...