0

Essoten alueella havaittu 11 koronatartuntaa – ”osa karanteeniin asetetuista näyttää nyt liikkuneen paikoissa, joista heidän pitää pysyä poissa”

Lauantain jälkeen on Essoten alueelta löytynyt 11 uutta positiivista koronatestien tulosta. Kaikki tartunnat on havaittu Mikkelissä.

Essoten koronalääkärit muistuttavat karanteenimääräysten noudattamisen tärkeydestä. Viikon lähes 80 koronatartunnan lisäksi altistumisia Covid-19-taudille on tapahtunut paljon ja karanteenin asetettuja on satoja.

– Osa karanteeniin asetetuista näyttää nyt liikkuneen paikoissa, joista heidän pitää pysyä poissa. Aivan jokaisen karanteeniin asetetun täytyy noudattaa määräyksiä ja pysyä kotona, jotta saamme taudin taas aisoihin. Yksikin oireeton henkilö voi levittää tautia laajalle. Esimerkiksi suurin osa eilisen jälkeen löydetyistä uusista koronatapauksista ilmeni karanteenissa olevien joukosta, muistuttaa Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Mikkelissä sijaitsevassa Urpolan koulussa ovat altistuneet yhden luokan oppilaat. Essote ottaa illan aikana yhteyttä altistuneiden ja karanteeniin asettavien oppilaiden vanhempiin.

Lue koronalle altistumispaikat tästä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakuntien tulevaisuudesta tehdään jälleen selvitys. Mitä mieltä olet seuraavasta väitteestä: Juvan seurakunnan pitää pysyä itsenäisenä hinnalla millä hyvänsä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä