Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Wehmaan teehuone muuttaa toimintaansa ja avaa kesällä uudella konseptilla

Juvan Wehmaan teehuone eli TeaHouse of Wehmais ja Wehmais Deli&Deco avaavat ovensa koronarajoitusten jälkeen perjantaina 12.6. uudella konseptilla. TeaHouse of

Juvan Wehmaan teehuone eli TeaHouse of Wehmais ja Wehmais Deli&Deco avaavat ovensa koronarajoitusten jälkeen perjantaina 12.6. uudella konseptilla.

TeaHouse of Wehmais ei ole jatkossa enää englantilainen teehuone, vaikka toiminta jatkuukin edelleen teehuoneena. TeaHousen painopiste tulee olemaan teessä ja eri teekulttuureissa, joita yhdistetään kansainväliseen ruokaan valmistettuna paikallisista tarvikkeista.

Tarjoiluissa ja toiminnassa hyödynnetään entistä enemmän yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunosen teesommelier-tutkintoa, ja jatkossa teehuoneella voi nauttia leivottujen herkkujen lisäksi muun muassa ruokaisia lounaita sekä maistelumenuja.

Myös teehuoneen tilat kokevat muutoksen, kun uudistusten myötä teehuone ja myymälä vaihtavat paikkaa. Jatkossa TeaHousen löytää entisen myymälän tiloista ja herkku- ja sisustusmyymälä Deli&Deco sijaitsee entisen teehuoneen huoneissa.

Grotenfelt-Paunosen mukaan muutoksen myötä teehuoneen asiakaspaikkojen määrä kasvaa ja tarjoilutilat ovat paremmin kokous- ja juhlatilojen yhteydessä.

Samassa yhteydessä Deli&Deco -myymälän valikoima painottuu entistä enemmän kotimaisiin ja paikallisiin tuotteisiin.

Kevään aikana tehtävät muutokset oli alun perin suunniteltu toteutettavaksi syksyllä 2020, yrityksen täyttäessä 10 vuotta, mutta kevään koronarajoituksista aiheutunut poikkeustilanne vauhditti muutostöiden aloittamista. Muutostöitä on tehty oman talon voimin.