Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Kurkela Juvan Kamerakerhon johtoon – yhdistyksellä alkoi 59:s toimintakausi

Juvan Kamerakerhon vuosikokouksessa 5.2. valittiin kerhon uudeksi puheenjohtajaksi taiteilija Matti Kurkela. Toimintasuunnitelmaan tälle vuodelle kirjattiin valmistautuminen perinteiseen Järvi-Suomen kuvakisaan, jossa

Juvan Kamerakerhon vuosikokouksessa 5.2. valittiin kerhon uudeksi puheenjohtajaksi taiteilija Matti Kurkela.

Toimintasuunnitelmaan tälle vuodelle kirjattiin valmistautuminen perinteiseen Järvi-Suomen kuvakisaan, jossa teemana on ”Kohtaamisia”. Kuvakisa järjestetään tällä kertaa Varkaudessa.

Kerhon viime vuosi oli vilkasta, josta mainittakoon esimerkiksi osallistuminen Järvi-Suomen kuvakisaan Pieksämäellä. Kerho sijoittui monet sarjat huomioiden kolmanneksi.

Kesällä 2019 Galleria Kuninkaankartanossa oli Peter Strebelin, Marja Pirilän ja Hanna Rädyn näyttely. Galleriassa järjestettiin kesällä myös Klavikord- konsertti.

Kamerakerhon perustajajäsenen Antti Kilkin kuvasarjoja ”Muistikuvia komeron hyllyiltä” on ollut esillä paikallisissa ravintoloissa.

Myös hänen kuvaamia kaitafilmejä on ollut mukana televisiodokumenteissa ”Vaeltajat” ja ”Kunniakierros”.

Kokouksessa käsiteltiin toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta. Johtokuntaan valittiin varsinaisiksi jäseniksi Heli Ahonen, Sanna Kauppinen, Dietrich Kukowski, Eija Riitta Parkkinen, Jouni Riipinen ja Jorma Laitinen sekä varajäseneksi Veikko Lipsanen.

Kerhon jäsenmäärä oli viime vuoden lopussa 24.

Juvan Kamerakerho joutui muuttamaan toimitilansa, jonka Juvan kunta järjesti Katinhännän ”monitoimitaloon”. Kerhotilan kunnostaminen ja sen kalustaminen on nyt ajankohtainen urakka, joka pyritään saamaan valmiiksi kevättalven aikana.

Juvan Kamerakerho on pitäjän vanhimpia järjestöjä. Harrastuspohjaisista järjestöistä vanhimpia ovat Juvan Mieslaulajat ja Juvan Naisvoimistelijat. Kamerakerholla alkoi nyt 59:s toimintakausi.