Lammas maistuu muulloinkin kuin pääsiäispöydässä - lampurit rohkaisevat kokeilemaan muitakin lammasruokia

Kirsi Vertainen sanoo, että vaikka eläimiä on kymmeniä, joihinkin lampaisiin syntyy tiiviimpi suhde. Lampolassa yksi uuhista tulee heti rapsutettavaksi. Kari Toiviainen

Pääsiäinen on lampaanlihan myynnin ja kulutuksen sesonkiaikaa. Lampuri Kirsi Vertainen Juvan Paavilan lammastilalta kertoo, että pääsiäispöydän lampaanliha on syksyllä syntyneistä karitsoista.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi