Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Juvan Lehden verkkopalvelu uudistui - tavoitteena on parantaa tilaajien palvelua verkossa

Juvan Lehden verkkopalvelu uudistuu, ja sen tavoitteena on parantaa tilaajien palvelua verkossa.

Yhä useampi Juvan Lehden tilaaja lukee lehtensä puhelimesta ja tietokoneelta. Samaan aikaan verkon mahdollisuudet ja tekniikat kehittyvät.

Juvan Lehden verkkopalvelun ulkoasua on selkiytetty, ja se on suunniteltu erityisesti älypuhelinten pieniä näyttöjä ajatellen.

Jatkossa käytössä on kaksi eri sovellusta: uusi uutissovellus, jonka pikakuvakkeen voi ladata laitteelle osoitteesta juvanlehti.fi/asenna.

Uutissovelluksesta voi seurata lehden verkkouutistarjontaa. Juvan Lehden entinen sovellus muuttui päivän lehti -sovellukseksi, josta pääsee lukemaan näköislehden sekä näköislehden arkistoa.

Päivän lehti -sovellus löytyy Applen App Storesta ja Googlen sovelluskaupasta. Molempiin sovelluksiin sekä verkkopalveluun kirjaudutaan entisellä mediatunnuksella ja salasanalla.

Sovellusuudistuksella pyritään tarjoamaan paras mahdollinen tapa lukea sekä verkkojuttuja että näköislehteä.

Sitä, mikä Juvan Lehden verkkopalvelussa on ilmainen juttu ja mikä tilaajalle, ei eritellä erillisin kuvakkein. Kun lukija on kirjautunut tilaajana mediatunnuksellaan palveluun, hän voi siirtyä eteenpäin rajattomasti, ja käytössä ovat kaikki lehden sisällöt.

Osa Juvan Lehden sisällöistä on edelleen vapaasti luettavissa, mutta valtaosa on vain tilaajille. Kaikki verkkopalveluiden sisällöt sisältyvät myös paperilehden tilaukseen.

Jos Juvan Lehden tilaajalla on voimassa oleva paperilehden tilaus, muttei vielä mediatunnusta, sen pääsee luomaan osoitteessa juvanlehti.fi/aktivoi.

Uudessa verkkopalvelussa myös juttujen kommentointi on ainoastaan lehden tilaajien käytössä. Samalla kommentointijärjestelmä uudistuu.