Korona | Lukiolaiset jatkavat Juvalla etäopetuksessa - Sampolan vesiliikuntakeskusta aletaan vuokrata yksityiskäyttöön

Essoten 30. maaliskuuta antamien koronasuositusten perusteella Juvan lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa 11. huhtikuuta saakka. Lukio ohjeistaa Wilman kautta tarkemmin asiasta.

Muut rajoitukset säilyvät ennallaan. Turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia on noudatettava tehostetusti kaikessa toiminnassa.

Juvalla Essote järjestää maskijakelun vähävaraisille Toimintatalolla (Juvantie 7, käynti alapihan puolelta) torstaisin kello 11.-11.30.

Yleisötilaisuuksia suositellaan vältettäväksi sisä- ja ulkotiloissa. Kunta ei järjestä omia tilaisuuksia. Itä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt yli 6 hengen yleisötilaisuudet ja julkiset kokoontumiset 22. 4. saakka.

Asiakkaiden ja henkilökunnan on käytettävä kasvomaskia kaikissa kunnan toimipaikoissa. Kunnanvirasto on suljettu yleisöltä toistaiseksi. Asiointia suositellaan etäyhteyksin tai ajanvarauksella. Kunnanviraston asiointipiste palvelee, soitettava ovikelloa. Kunnanviraston tilojen ulkopuolinen käyttö on kielletty.

Toimintatalo on suljettu ulkopuoliselta käytöltä toistaiseksi. Kuntouttava työtoiminta jatkuu.

Varhaiskasvatuksen huoltajien on käytettävä kasvomaskia lapsen vienti- ja hakutilanteissa. Avoin perhekerho on suljettu toistaiseksi.

Peruskoulujen opetus järjestetään kaikilla vuosiluokilla lähiopetuksena. Terveysturvallisuuden lisäämiseksi jaetaan yläkoulussa kasvomaskit myös oppilaskäyttöön.

Kunnankirjastossa voi olla enintään 10 henkilöä samanaikaisesti. Kirjaston kaikki tapahtumat ja ryhmäkäynnit on peruttu toistaiseksi tai ne toteutetaan ainoastaan etänä virtuaalisesti. Kirjastossa asioivien ja henkilökunnan on käytettävä kasvomaskia.

Sampolan vesiliikuntakeskus on suljettuina toistaiseksi. Vesiliikuntakeskus Sampolassa kokeillaan allastilojen vuokraamista. Vuorot tulevat varattavaksi perjantaina 9.4.

Juvan liikuntapalvelut tarjoaa mahdollisuuden varata yksityisiä vuoroja Sampolan allastiloihin. Kokeilujakso alkaa 14. huhtikuuta ja kokeilu päättyy 30. huhtikuuta ellei uimahallia päästä avaamaan yleisölle aikaisemmin.

Säännöt varauskäytölle ovat seuraavat: uimahallivuoroja saa varata vain oman kotitalouden käyttöön eli vain samassa osoitteessa asuvat saavat käyttää varaamaansa vuoroa. Yksi vuoro maksaa 15 euroa plus normaalit uintimaksut.

Hinta sisältää aina yhden pukuhuoneen, saunan ja 90 minuutin käyttöajan, jonka sisään lukeutuu uimahalliin saapuminen, uinti-aika ja poistuminen uimahallin tiloista ennen seuraavan vuoron alkua. Vuoroja on varattavissa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 15-21 väliselle ajanjaksolle. Lauantait kello 12-18 on varattu ensisijaisesti lapsiperheiden varauksille.

Vuorot varataan soittamalla perjantaina 9.4 kello 9-15 Sampolan valvomoon, puhelin on 0400 135 060. 14.4 alkaen soitot voi ottaa Sampolan valvomoon ryhmävuorojen aikana, kun paikalla on henkilökuntaa.

Jos varauksia tulee enemmän kuin vuoroja on tarjota, niin Sampola yrittää järjestää lisää päiviä, joille varauksia voi tehdä.

Yläkoululaisten ja sitä vanhempien harrastetoiminta kunnan tiloissa on tauolla toistaiseksi. Kokoontuvissa ryhmässä on huomioitava henkilömäärärajoitus 10 henkeä samassa tilassa sekä sekä hygienia- ja turvallisuusohjeet.

Ryhmän vastaavan on toimitettava tarvittaessa tieto ryhmän osallistujista. Lasten saattajien lähikontaktia on vältettävä ja heidän on käytettävä kasvomaskia vienti- ja hakutilanteissa.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna ja niillä voi harjoitella omatoimisesti. Myös ulkoillessa on huomioitava voimassa olevat suositukset ja pidettävä turvavälit. Käyttäjien vastuulla on ohjeiden huolehtiminen.

Nuorisotilat ovat suljettuna toistaiseksi. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitettu Nettinuokkari päivystää Discordissa koulupäivän jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka