Ammattiopiskelu | Esedulla on jatkuvassa haussa kolme uutta tutkintoa - oppilaitos hankkii perustutkinto-opiskelijoille tietokoneet

Etelä-Savon ammattiopisto Esedulla on alkamassa elokuussa 2021 kaksi uutta tutkintoa Mikkelissä. Jatkuvassa haussa olevat turvallisuusalan perustutkinto (turvallisuusvalvoja), mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto sekä luontoalan ammattitutkinto (luonnontuoteneuvoja ja luonnontuotejalostaja) ovat täysin uusia tutkintoja Esedun koulutustarjonnassa.

Elokuun aloituksessa oleviin tutkintoihin hakeutuminen tulee tehdä jatkuvan haun kautta viimeistään 10.5. mennessä.

Esedu hankkii yhteishaun kautta hakeutuneiden lisäksi myös kaikille jatkuvan haun kautta hakeutuneille perustutkinto-opiskelijoilleen kannettavat tietokoneet. Koneet hankitaan kaikille elokuussa 2021 opintonsa aloittaville.

–  Haluamme tukea koneiden hankinnalla opiskelijoiden digikansalaisuuden edistämistä. On tärkeää, että opiskelijoillamme on työelämän vaatimat digitaidot hallussaan meiltä valmistuessaan. Lisäksi koneiden hankinta kaikille perustutkinto-opiskelijoillemme tukee opiskelijoidemme yhdenvertaisuutta opinnoissa, kertoo Esedun tietohallintopäällikkö Mika Pynnönen.

Tietokoneet ovat ammattiin opiskelevilla päivittäisessä käytössä. Esedu haluaa taata opiskelijoilleen samanlaiset laitteet opintojen suorittamiseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka