Koronavuosi: ”Tämä on löysässä hirressä roikkumista” - Antti Halonen pitää ravintoloitaan auki vain viikonloppuisin

Antti Halonen istuu yksin pyörittämässään pubissa Juvalla. Ravintoloiden kolmen viikon sulkupäätös on ollut isku ravintola-alan kannattavuudelle. Kari Toiviainen

Juvalla ja Mikkelissä kahta ravintolaa pyörittävä yrittäjä Antti Halonen sanoo suoraan, että korona ahdistaa. Kaikki ravintolat olivat Etelä-Savossa olleet kiinni maaliskuun lopusta lähtien, ja niiden oli mahdollista avautua rajoitetuilla aukioloajoilla tämän viikon maanantaina.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Juvan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja