Koronavirus | Juvan kunnan tilat avautuvat, kaikenikäiset pääsevat nyt harrastamaan

Essoten koronasuositusten perusteella Juvalla avautuvat Sampolan nuorisotilat, uimahalli ja kuntosali. Kaikki ikäryhmät pääsevät harrastamaan kunnan tiloissa 23.4. alkaen.

Itä-Suomen aluehallintovirasto avin päätöksen mukaisesti yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten enimmäisosallistujamäärä on 20 henkeä. Avin päätös on voimassa 22.5. saakka. Turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia on noudatettava edelleen kaikessa toiminnassa.

Asiakkaiden ja henkilökunnan on käytettävä kasvomaskia kaikissa kunnan toimipaikoissa. Kunnanvirasto avautuu 23.4. Asiointia suositellaan etäyhteyksin tai ajanvarauksella. Kunnanviraston kokoustiloissa voi olla enintään 20 henkeä kerrallaan ellei turvavälien takia ole määritelty pienempää henkilömäärää.

Toimintatalo avautuu ulkopuoliselle käytölle 23.4.2021. Kuntouttava työtoiminta jatkuu entiseen tapaan.

Varhaiskasvatuksen huoltajien on käytettävä kasvomaskia lapsen vienti- ja hakutilanteissa.

Avoimen varhaiskasvatuksen perheryhmätoiminta käynnistyy, aikataulusta ilmoitetaan erikseen. Toiminnassa voi olla enintään 20 henkilöä. Aikuisten on käytettävä kasvomaskia ja noudatettava turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Peruskoulujen opetus järjestetään kaikilla vuosiluokilla lähiopetuksena. Terveysturvallisuuden lisäämiseksi jaetaan yläkoulussa kasvomaskit myös oppilaskäyttöön.

Lukion opetus tapahtuu lähiopetuksena. Opiskelijoiden ja henkilökunnan on käytettävä kasvomaskia.

Kunnankirjastossa voi olla enintään 20 henkilöä samanaikaisesti. Kirjastossa asioivien ja henkilökunnan on käytettävä kasvomaskia.

Uimahalli ja kuntosali avataan 23.4.2021. Yksityiset vuorot 23.-30.4. peruuntuvat. Uimahallin pukutiloissa ja pesutiloissa voi olla korkeintaan 20 henkilöä yhtä aikaa. Kuntosalilla voi olla kerrallaan enintään 10 henkilöä.

Sampolan pukutiloissa, aulatiloissa ja käytävätiloissa on käytettävä kasvomaskia ja noudatettava turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Kunnan tilat avataan kaikkien ikäryhmien harrastustoiminnalle. Kaikki sisäliikuntatilojen varatut vuorot ovat käytettävissä 23.4. alkaen. Kokoontuvissa ryhmissä on huomioitava henkilömäärärajoitus 20 henkeä samassa tilassa. Ryhmän vastaavan on toimitettava tarvittaessa tieto ryhmän osallistujista ja huolehdittavat suositusten noudattamisesta.

Pukutiloissa, aulatiloissa ja käytävätiloissa on käytettävä kasvomaskia ja noudatettava turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Lasten saattajien lähikontaktia on vältettävä ja heidän on käytettävä kasvomaskia vienti- ja hakutilanteissa.

Nuorisotilat avautuvat 23.4. Nuorisotiloilla voi olla enintään 20 henkilöä samanaikaisesti. Yli 12-vuotiaat nuoret ja henkilöstö käyttävät kasvomaskeja nuorisotiloilla.

Järvi-Saimaan kansalaisopiston tiedottaa erikseen suositusten ja rajoitusten vaikutuksista opetukseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka