Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Koti kesäksi -kampanjan hakuaika alkoi Juvalla - asunnon voi vuokrata 200 eurolla kuukaudeksi

Juvalla järjestetään kesällä 2021 ”Koti kesäksi” -kampanja, joka kannustaa kokeilemaan asumista paikkakunnalla.

200 eurolla saa vuokrata kuukaudeksi Juvan kunnan omistamalta Lammen Asunnoilta lähes valmiiksi kalustetun asunnon, ja hintaan sisältyy mahdollisuus kokeilla vapaavalintaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, ratsastusta ja maastopyöräilyä.

Hakuaika Koti kesäksi –asuntoihin alkoi perjantaina 23.4. ja päättyy 16.5.

Lammen Asuntojen tiedotteen mukaan kokeilukuukauden alussa kunnan väki ja yhteistyökumppanit esittelevät, mitä kaikkea Juvalla on mahdollista tehdä ja nähdä. Asukkaat saavat kokeilukuukauden aikana myös kertoa kokemuksistaan Juvan kunnan somekanaviin.

Kampanja on suunnattu ulkopaikkakuntalaisille, jotka haluaisivat päästä kokeilemaan Juvalla asumista sillä ajatuksella, että alueelta voisi tulevaisuudessa löytyä vaikka pysyvä koti tai vapaa-ajanasunto.

–  Juvalla on mahdollisuus tehdä etätöitä ja asunnoissa on nopeat nettiyhteydet. Asunnot sopivat yksittäisille henkilöille, pariskunnille ja perheille, tiedotteessa todetaan.

Asunnot ovat lähes valmiiksi kalustettuja yksiöitä ja kaksioita eri puolilla Juvan kirkonkylää. Yksi asunnoista sijaitsee keskellä maaseutua hyvien liikenneyhteyksien päässä. Osassa asunnoista on sauna.