Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Essoten alueella löydettiin viisi uutta koronatapausta - " Tämä on tärkeä muistutus siitä, että tilanne ei ole missään tapauksessa ohi"

Essoten alueella löydettiin viisi uutta koronatapausta, niistä neljä kuuluu samaan tartuntaketjuun Mikkelissä

Mikkelin Kalevankankaan koululla on tapahtunut altistumisia kahdessa luokassa. Koulussa altistuneet tavoitettiin keskiviikkoillan aikana.

– Tilanne ei ole missään tapauksessa ohi. Pienistäkin oireista kannattaa hakeutua testeihin, muistuttaa terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Essoten alueella havaittiin viisi positiivista tulosta keskiviikkona tehdyissä koronatesteissä.

Näistä neljä kuuluu samaan tartuntaketjuun, josta on aiheutunut suuri määrä altistumisia Mikkelissä.

Lähes sata henkilöä on tämän johdosta asetettu karanteeniin ja altistuneiden etsintä jatkuu edelleen.

Yksi erillinen tartunta on saatu muualta Suomesta, eikä se ole aiheuttanut altistumisia Essoten alueella.

Mikkelin Kalevankankaan koululla on tapahtunut altistumisia kahdessa luokassa. Koulussa altistuneet tavoitettiin keskiviikkoillan aikana.

– Tämä on tärkeä muistutus siitä, että tilanne ei ole missään tapauksessa ohi. Pienistäkin oireista kannattaa hakeutua testeihin, terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä kehottaa Essoten tiedotteessa.

Altistuspaikoista Essote haluaa nostaa esiin Sport Pub Jälkipelin, jossa 6. toukokuuta kello 13–17 käyneitä pyydetään saapumaan koronatestiin, mikäli heille tulee pientäkään oiretta.