Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvan Urheilijat palkitsi menestyneitä urheilijoita - tutut veteraanisuunnistajat ylsivät monille mitaleille

Juvan Urheilijoiden vuosikokouksessa 24. toukokuuta palkittiin SM-kisoissa menestyneitä urheilijoita.

Seuran tiedotteen mukan kisakaudella 2020-2021 järjestettiin vähänlaisesti kisoja, ja menestystä tuli edelliskautta vähemmän.

Tutuilla veteraanisuunnistajilla oli kuitenkin kotiintuomisina mitaleita kauden kisoista: Raimo Hyyryläinen (neljä SM-kultaa, hiihtosuunnistus, kevät 2021), sprintin keskimatka ja pitkämatka sekä pariviesti ja kaksi SM-hopeaa, yösuunnistus ja pyöräsuunnistus, pitkämatka.

Jorma Hyyryläinen voitti neljä SM-kultaa (hiihtosuunnistus, kevät 2021), sprintti, keskimatka ja pitkämatka sekä pariviesti.

Timo Hyytiäinen kilvoitteli SM-hopean (hiihtosuunnistus kevät 2021, pitkä matka.)

Seuran vuosikokouksessa valittiin myös yhdistyksen hallitus. Hallituksessa jatkavat Jari Sihvonen, puheenjohtaja; Raimo Hyyryläinen, rahastonhoitaja; Arne Kantanen, varapuheenjohtaja; Ulla Kauppinen, sihteeri; Mika Sihvonen, Juhani Mustonen ja Heli Laakso.

Hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Pasi Julkunen. Hallituksen varajäseninä jatkavat Sirkku Kontio, Suvi Ehnrooth ja Timo Hyytiäinen.

Tutuilla veteraanisuunnistajilla oli kotiintuomisina mitaleita kauden kisoista.