Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Puuveneilijät kokoontuvat Rantasalmella - puuvene ei välttämättä olekaan työleiri

Puuveneen Vuoksi kokoaa Saimaan alueen puuveneilijät yhteen tänä vuonna Rantasalmen kirkonkylän vierasvenerantaan viikonloppuna 16.-18. heinäkuuta.

Veneilijät saapuvat paikalle perjantain kuluessa. Yleisö voi tutustua veneisiin lauantaina 17. heinäkuuta kello 12-16 välisenä aikana.

Puuveneilijät kertovat mielellään veneistään, niiden historiasta ja hoidosta. Monen mielikuvissa puuvene on loputon työleiri, mutta totuus ei ole aivan niin ankea: tärkeintä on tehdä tietyt perusasiat joka vuosi.

Tapahtuma toteutetaan voimassa olevien koronaohjeiden mukaan, joten muutokset ovat vielä mahdollisia.

Puuveneen Vuoksi on Saimaan vesistöalueen puuveneilijöiden yhteenliittymä, joka on järjestänyt kokoontumisia jo yli 25 vuoden ajan. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka liikkuvat Saimaan vesistössä puuveneellä. Vene voi olla minkä ikäinen ja kulkea millä voimalla tahansa, kunhan se on valmistettu puusta.

Vuosi sitten puuveneilijät kokoontuivat Liperin kirkonkylän rannassa ja mukana oli yli 20 venettä. Veneisiin kävi tutustumassa lauantain aikana arviolta yli tuhat henkeä.