Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Sulkavan suursoudut järjestetään tänä vuonna - "Teemme tarvittavia poikkeusjärjestelyjä, jotta soututapahtuma onnistuu terveysturvallisesti"

Sulkavan suursoudut järjestetään tämän vuoden heinäkuussa yhden välivuoden jälkeen, tiedottaa kertoo tapahtumaa järjestävä Sulkava-seura.

Soudut järjestetään heinäkuun toisena viikonloppuna 8.-11. heinäkuuta.

Seura on tapahtumajärjestäjänä mukautunut vallitsevaan pandemiatilanteeseen.

– Teemme tarvittavia poikkeusjärjestelyjä, jotta soututapahtuma onnistuu terveysturvallisesti, toteaa Sulkava-seuran puheenjohtaja Matti Makkonen.

Sulkava-seura kertoo laatineensa tapahtumaa varten oman terveysturvallisuussuunnitelman, jonka Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri on hyväksynyt.

Suunnitelma sisältää muun muassa yleisöä, soutajia ja talkoolaisia koskevan maskipakon. Maskia on käytettävä vähintään sisätiloissa. Alueella on myös käytössä useampi käsidesipiste. Tapahtuman henkilökunta valvoo, että ohjeita noudatetaan.

Sulkava-seura vetoaa, että tapahtumaan osallistuttaisiin vain terveenä. Soutuihin ilmoittautuminen ja veneiden vuokraus ovat parasta aikaa käynnissä.