Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Gottlund-viikko alkaa lauantaina – Ohjelmassa muun muassa työpajoja ja luentoja

Runokilpailu on vuorossa ensi viikon perjantaina.

Juvan kunnan, paikallisten toimijoiden, Luovuudella-hankkeen ja Juvan kulttuuri ry:n yhteistyössä järjestämä Gottlund-viikko tulee jälleen. Tapahtumat alkavat lauantaina, jolloin kuvataiteilija Hanna Räty järjestää kesäisen maalauspajan Partalassa.

Paja järjestetään myös kahtena seuraavana lauantaina. Rädyn avustuksella voi muun muassa kokeilla akryylimaaleja ja akvarelleja.

Maanantaina klo 18 Eila Penttinen luennoi C.A. Gottlundista teemalla Metsäsuomalaisten apostoli. Tiistaina luennon aiheena on puolestaan satavuotias Lotta Svärd-järjestö ja Juvan Lotat, luennoitsijana Heli Teittinen. Molemmat luennot ovat Partalassa.

Keskiviikkona Gottlundin tuvalla on puolestaan yhteislaulutilaisuus kello 18. Laulattajana toimii Rauni Tietäväinen. Torstaina Gottlundin tuvalla on puolestaan tuohityöpaja.

Gottlund-viikon yksi kohokohdista on runokilpailu, joka on vuorossa perjantaina. Vuoden 2021 teemana on Matka. Runokilpailu on Juvan kirjastolla, missä on perjantaina myös kirjojen myyntiä.

Viikon päättää 11. heinäkuuta järjestettävä Pattoin metsäkirkko.