Väylävirasto: Viitostien Mikkelin ja Nuutilanmäen välinen osuus on valmis

Tavoitteena on, että Nuutilanmäen ja Juvan väli saadaan valmiiksi lokakuussa.

Viitostien Nuutilanmäen ja Juvan välistä osuutta on päällystetty kesän aikana. Kari Toiviainen

Ville Niskanen

Juvan ja Mikkelin välisen Viitostien osuuden valmistuminen ottaa ison askeleen eteenpäin, kun Mikkelin ja Nuutilanmäen välisen osuuden päällystystyöt on saatu valmiiksi. Viime vuonna liikenteelle avattu tieosuus sai kesällä lopullisen päällysteen.

Tällä viikolla valmiiksi on saatu loput työt, kuten piennartäytöt ja ajoratamaalaukset, tiedottaa Väylävirasto. Kulkureitit ovat palanneet normaaleiksi ja ajonopeudet nousevat normaaleiksi jo tällä viikolla.

– Tämän kesän työt rakentamisprojektimme osalta etenivät suunnitellun mukaisesti ja asettamassamme aikataulussa. Nyt turvallinen tie voi palvella täydellä kapasiteetilla tienkäyttäjiä, toteaa Destian työmaavastaava Juho Kolehmainen tiedotteessa.

Viitostien pohjoisemman pään työmaalla työt jatkuvat vielä täyttä häkää. Tiedotteen mukaan tavoitteena on saada Nuutilanmäen ja Juvan välinen osuus liikennöitäväksi lokakuussa.

Vehmaan eritasoliittymässä töiden arvioidaan kestävän elokuun alkuun. Kettulan Nesteen liittymä on tiedotteen mukaan käytössä vähintään 2. elokuuta saakka.

Vanhalla Viitostiellä, jonka tienumero on nykyisin 4500, tehdään vielä viimeistelytöitä opasteisiin liittyen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka