Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Seppo Suurosen valmentama Ciiran Tähti ilmoitettiin kuninkuusraveihin

Valinnat ratkeavat keskiviikkona. Tammojen kilpailuun ilmoitettiin peräti 26 hevosta.

Seinäjoella heinä-elokuun vaihteessa ajettaviin Kuninkuusraveihin ilmoitettiin 15 oritta ja 26 tammaa, eli yhteensä peräti 41 hevosta. Määrä on runsas, sillä molempiin kilpailuihin valitaan vain 12 hevosta ja kaksi varahevosta.

Juvalainen Seppo Suuronen ilmoitti mukaan Ciiran Tähden. Orimattilalaisen L.M.V. Stable Oy:n omistama seitsemänvuotias tamma on noussut tänä vuonna rytinällä kohti suomenhevosten kärkeä. Suuronen on valmentanut tammaa maaliskuusta 2019 lähtien.

Kuninkuusraveihin valittavat hevoset selviävät keskiviikkona. Ennakkoon Ciiran Tähden valintaa voi pitää varmana, sillä tamma on esiintynyt tasaisen varmasti ja ollut rankingin kärkihevosia pitkään. Viime viikolla Ciiran Tähti sijoittui St Michel Tammatähdessä toiseksi ja voitti Vermossa 3 120 metrin lähdön.

Hallitsevaa ravikuningatarta Virin Camillaa ei ilmoitettu mukaan, joten Seinäjoella kruunataan uusi ravikuningatar. Kukaan 26 ilmoitetusta tammasta ei ole voittanut titteliä aikaisemmin.

Etelä-Savosta Seinäjoelle on tyrkyllä useita hevosia. Mikäli punkaharjulainen Camri valitaan mukaan, valitaan se kuninkuusraveihin jo kahdeksatta kertaa. Osallistumiskertoja oriilla on kuusi.

Puumalalaisen Pekka Luukkosen valmentama Lissun Eerikki on myös vahva tekijä kuninkuuskilvassa.

Tammojen kilpailuun tarjolla on Ciiran Tähden lisäksi kangasniemeläisen Terho Rautiaisen valmentama Elias Juonetar ja savonlinnalaisen Tapio Kukkosen luotsaama Vennelmon Varma.

Juttua muokattu 19.7.2021 klo 12.16: täsmennetty Camrin osallistumiskertoja kuninkuusraveihin.