Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Viitostiellä valssataan Juvan superlauantaina - valssien yhteydessä risteysalueen yritykset viettävät myös Elosuhinat-päivää

Juvan kunta järjestää tieurakoitsija Kreate Oy:n ja Väylän suotuisalla avulla sekä yhteistyöllä Viitostien Valssit -tapahtuman 14. elokuuta kello 13-17.

Vehmaan eritasoliittymän sillan alla pääsee silloin tapahtuman nimen mukaisesti valssaamaan.

Viitostien remontti Mikkeli-Juva valmistuu syksyn 2021 aikana. Nuutilanmäki-Juva peruskorjattava väylä sijaitsee pääosin tutulla, vanhalla linjauksella, ja tieosuudet otetaan käyttöön valmistumisen mukaan.

Koko yhteysvälin valmistujaisjuhlaa ei pystytä väylällä järjestämään. Juvan kunta haluaa kuitenkin juhlistaa odotetun ja tärkeän nelikaistaisen tien valmistumista yhteisellä Viitostien Valssit -tapahtumalla.

Tanssiin sillan alla johdattaa lähialueen artistit Rauni Tietäväisen johdolla ja kakkukahvit varataan tuhannelle. Tapahtuman teemana tanssien lisäksi on turvallinen ajaminen.

Teemaa tulee esittelemään Liikenneturva, ja lisäksi jaetaan pyöräilykarttaa Juva – Mikkeli, joka toteutetaan yhteistyössä Väylän kanssa.

Viitostien Valssien yhteydessä risteysalueen yritykset viettävät Elosuhinat -päivää.

Tanssien lomassa kuullaan kunnan terveisiä sekä tiedotetaan ajankohtaisista asioista,kuten uusi Juva-applikaatio.

Juvalla vietetään samaisena lauantaina todellista Superlauantaita tapahtumien suhteen.

Viitostien Valssien yhteydessä risteysalueen yritykset viettävät Elosuhinat -päivää, Koikkalan kesätori toimii Luonteri-pyöräilyn puoliväli- ja taukopaikkana, Bar Ylä -katusählyturnausta pelataan kirkonkylällä ja Lumme-liigan junnu jalkapalloa Puistolan kentällä.

Myös esimerkiksi Ismo Pulkkisen pyörittämä Etelä-Savon Juhlakaluste tuo päivään ohjelmaa ja toimintaa. Luvassa on esimerkiksi rallisimulaattori.