Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Timo Puolakka voitti rantaonginnan Suomen mestaruuden

Juvalainen oli paras veteraanimiehissä.

Joroisten Venerannassa sunnuntai-iltana ratkottiin Suomen Perinneurheiluliiton rantaonginnan mestaruudet. Muutama ravakka sadekuuro tuli kilpailijoita piristämään, mutta ei se vienyt ilo onkijoilta.

Joroisten Metsästys ja Kalastys-yhdistryksen Markus Tarvainen oli paras 3,249 kilolla. Toinen oli Anttolan Vapa-ajan Kalastajien Pertti Puhakka 2,938 kilolla.

– Ajelin tänne, kävin jo yhdet kilpailut päivällä, kertoi Puhakka.

Miesten sarjan kolmas oli Varkauden Vapan Timo Jalkanen 2,205 kilolla.

Veteraanimiehet voitti Juvan Urheilukalastajien Timo Puolakka 2,803 kilolla. Toinen oli Leppävirran Urheilijoiden Jorma Rajakannas 2,030 kilolla ja kolmas Joroisten MKy:n Jukka Kauppinen 1,778 kilolla.

Naisten sarjojen paras oli Eija Haapakoski 1,553 kilolla.

– Kerran minäkin onnistuin, iloitsi vantaalainen Haapakoski.

Naisveteraanit voitti Joroisten Eija Haapakoski 1,185 kilolla. Toinen oli LepU:n Leena Toivanen 1,153 kilolla ja kolmas Juvan Marjatta Oinonen 1,043 kilolla.

Miesten joukkueen voitti JMKy 6086 kilolla. Reijo ja Markus Tarvainen ja Rauno Hännikäinen muodostivat joukkueen. Toinen oli Kootut selityset 6016 kilolla, joukkueessa onkivat Timo Jalkanen, Jorma Rajakannas ja Jukka Kauppinen. Kolmas oli Anttola/Joroinen 5,057 kilolla. Matti Huuhka, Keijo Turunen ja Pertti Puhakka muodostuvat joukkueen

Naisten joukkueen voittivat Joroisten tytöt ( Eila Kujala, Taimi Lautanen ja Eija Haapakoski) 3,748 kilolla. Toiseksi tuli Joroinen/Juva 2,239 kilolla, Rauni Särkkä, Marjatta Oinonen ja Heli Orbinski-Väänänen olivat onkijat.

Sekajoukkueen voitti LepU/PUK 2,119 kilolla joukkueessa onkivat Kari ja Leena Toivanen ja Maire Kaasinen.