Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ano Turtiaisen Valtakunta kuuluu kansalle merkittiin puoluerekisteriin - kansanedustaja on tyytyväinen nopeaan päätökseen

Valta kuuluu kansalle on nyt puolue. Kansanedustaja ja puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen on saanut oikeusministeriöltä päätöksen, jossa todetaan, että puolue on 2. syyskuuta merkitty puoluerekisteriin. Turtiainen on erittäin tyytyväinen ajankohtaan.

– Huomenna pidetään eduskuntaryhmän kokous ja myös puoluehallituksen kokous Heinolassa, ja tuo tieto tuli todellakin kreivin aikaan. Nyt on juhlan aika, sillä kansalla on puolue, joka puolustaa heitä ja heidän oikeuksiaan. Ja eduskunnassa voidaan lähteä syysistuntokaudelle uutena puolueena. Työ vallan palauttamiseksi kansalle jatkuu, ja tulemme näkymään ja kuulumaan ja toimimaan yhä vahvemmin koko valtakunnassa.

Turtiainen sai tarvittavat kannatusilmoitukset puoluehanketta varten yhdessä päivään.

Puoluehallitus koostuu seuraavista henkilöistä: Ano Turtiainen, puheenjohtaja; Ilkka Tiainen, 1. varapuheenjohtaja; Jarno Vähäkainu, 2. varapuheenjohtaja; Suvi Ahonen, 3. varapuheenjohtaja, puoluesihteeri.