Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Rekka ajoi ojaan Juvalla sunnuntai-iltana – auton kuljettaja loukkaantui ulosajossa

Viitostiellä Juvalla, Pöllän ja Hatsolan liittymien välisellä osuudella ajautui rekka ulos tieltä sunnuntai-iltana kello 23 aikaan. Onnettomuus tapahtui Viitostien tietyömaa-alueella. Auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Timo Merivirran mukaan onnettomuusajoneuvo on siinä määrin hankalassa paikassa nostettavaksi, että operaatio vaatii liikenteen pysäyttämisen. Siksi sen nosto ajoittunee vilkkaimpien liikennetuntien ulkopuolelle. Merivirran mukaan rekkaa päästään nostamaan aikaisintaan maanantaina iltapäivällä.

Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että auton nosto on liikennöitsijän vastuulla ja että liikennöitsijä voi pyytää virka-apua poliisilta tai pelastuslaitokselta.

Väyläviraston liikennetilannekartta näyttää ajantasaiset tiedot liikennehäiriöistä. Sivulta voi seurata tiedottamista rekan nostosta.