Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Juvalaiskasvatti Ville Lantiainen siirtyy Joensuun Mailaan – "Luonnollisesti fiilis tuoreesta sopimuksesta on erittäin hyvä"

JoMa sijoittui viime kaudella Superpesiksen viidenneksi.

Juvan Nuorisopesiksen kasvatti Ville Lantiainen, 28, jatkaa peliuraansa Joensuun Mailassa. Lantiainen on pelannut pesäpallon pääsarjassa viimeiset kaksi kautta Siilinjärven Pesiksessä. SiiPe kuitenkin luopui sarjapaikastaan tämän kauden päätteeksi.

– Luonnollisesti fiilis tuoreesta sopimuksesta on erittäin hyvä. Joensuun Mailan mukana on mahdollisuus päästä pelaamaan ja nauttimaan sellaisista peleistä, joita en ole vielä ikinä oman urani aikana päässyt pelaamaan. Se on yksi iso tavoite itselle, Lantiainen toteaa Joensuun Mailan verkkosivuilla.

Lantiaisen sopimus on 1+1-vuotinen. Pelipaikaltaan Lantiainen on ulkopelissä etukenttäpelaaja ja sisällä vaihtaja. Urallaan 103 Superpesis-ottelua pelannut Lantiainen on lyönyt 7+7 ja tuonut 89 juoksua, sekä merkkauttanut tilastoihin 393 kärkilyöntiä.

Joensuun Maila on kuulunut viime kaudet Superpesiksen kärkipään joukkueisiin. Viime kaudella joukkue oli runkosarjan viides ja putosi puolivälierissä jatkosta, kun Sotkamon Jymy vei trillerimäisen ottelusarjan voitoin 3–2. Vuosina 2018 ja 2019 Joensuussa on juhlittu Suomen mestaruutta.

– Haluan nauttia pelaamisesta ja pesäpallosta enemmän kuin koskaan. Lupaan, että se nautinto näkyy ensi kesänä hyvällä savolaisella huumorilla höystettynä, Lantiainen kertoo.

– Lantiainen on pelannut nousujohteisia kausia ja näemme miehessä runsaasti mittaamatonta potentiaalia. Villen tulo joukkueeseen tarjoaa vaihtoehtoja ulko- ja sisäpeliin, sekä kilpailua pelipaikoista, mikä kehittää varmasti, kuvaa puolestaan Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.