Juvalaisen Kiiskilän lammastilan yrittäjien kädet ovat täynnä työtä - lähiruuan tuottajat ja matkailualan yrittäjät punovat yhteistyöverkostoa

Juvalainen Kiiskilän tila on panostanut lammas- ja mehiläistalouden jatkojalosteiden kehittämiseen. Pekka Teittinen

Juvalaisen Kiiskilän tilan lampaat viihtyvät marraskuussa mieluummin sateensuojassa lampolassa kuin laitumella. Mehiläiset puolestaan ovat jo talviunilla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi