Antti Halosen kahden vuoden koettelemus - "Teen tätä bisnestä rakkaudesta lajiin, nyt ei ole aika lyödä hanskoja tiskiin"

Antti Halosen kaksi ravintolaa ovat olleet suljettuina sata päivää viimeisen puolentoista vuoden aikana.

–  Teen tätä bisnestä rakkaudesta lajiin. Kun olen ollut kohta 20 vuotta alalla, nyt ei ole aika lyödä hanskoja tiskiin, sanoo juvalainen ravintoloitsija Antti Halonen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Juvan Lehden sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi