Antti Halosen kahden vuoden koettelemus - "Teen tätä bisnestä rakkaudesta lajiin, nyt ei ole aika lyödä hanskoja tiskiin"

Antti Halosen ravintolabisneksen liikevaihdosta suli ensimmäisenä koronavuonna puolet. Sulkupäiviä kahtena koronavuonna on ollut yli 100. Kari Toiviainen

–  Teen tätä bisnestä rakkaudesta lajiin. Kun olen ollut kohta 20 vuotta alalla, nyt ei ole aika lyödä hanskoja tiskiin, sanoo juvalainen ravintoloitsija Antti Halonen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi