Lime on hyvä vaihtoehto graavikalan mausteeksi. Mirja Hussain

Tee itse graavikalaa - itse tehty graavikala tekee vaikutuksen, vaikka valmistus on todella helppoa ja käy kuin itsestään

Parhaimpia kaloja graavattavaksi ovat lohi, kirjolohi ja siika.

Joulukausi lähestyy, ja graavikala kuuluu monen mielestä tämän ajan juhla- ja miksei arkiruokapöytäänkin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi