Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvan seurakunta supistaa koronan vuoksi toimintaansa - sunnuntain Kauneimmat joululaulut järjestetään, mutta muut laulutilaisuudet perutaan

Myös seurakunnan puuropäivä perutaan sisätiloista.

Tiukentuneet koronarajoitukset supistavat Juvan seurakunnan toimintaa.

Seurakunnan toiminnassa huomiodaan Itä-Suomen aluehallintoviraston, Essoten ja Juvan kunnan linjaukset terveysturvallisuudesta.

Itä-Suomen aluehallintovirasto päätti perjantaina kokoontumisrajoituksista. Se kieltää maanantaista 13. joulukuuta alkaen yli 100 henkilön kokoontumiset soteyhtymä Essoten alueella. Määräyksen voi kiertää sillä, että tilaisuuden järjestäjä ottaa käyttöön koronapassin.

Sunnuntaina 12. joulukuuta Kauneimmat joululaulut -tilaisuus järjestetään Juvan kirkossa, mutta muut yhteislaulutilaisuudet perutaan.

Juvan seurakunta muistuttaa verkkosivuillaan, että tilaisuudessa on erittäin vahva maskisuositus. Tilaisuuteen täytyy tulla ehdottomasti terveenä ja huomioida turvavälit.

Lisäksi seurakunta suosittelee osallistumista tilaisuuden livestriimiin seurakunnan YouTube-kanavalla.

Keskiviikkona 15. joulukuuta järjestettäväksi aiottu puuropäivä peruuntuu sisätiloista.

–  Jos olet jo ennättänyt osallistua Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen aiemmin tänä vuonna, jätä paikkasi kirkossa sellaiselle, joka ei vielä ole päässyt laulamaan, seurakunta toteaa tiedotteessaan.

Keskiviikkona 15. joulukuuta järjestettäväksi aiottu puuropäivä peruuntuu sisätiloista.

Puuroa jaetaan valmiiksi rasioihin annosteltuna seurakuntatalon sisäpihalta kello 11-13 ja kello 15-17. Tapahtumassa tulee muistaa turvavälit ja maskisuositus.