Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Rantasalmen Lehti vaihtaa omistajaa – Uudeksi päätoimittajaksi Markku Leskinen

Naapuripitäjän lehteä 52 vuotta luotsanneet Arto ja Mirja Ylhävaara jäävät pois aktiivisesta lehtityöstä vuodenvaihteessa.

Kerran viikossa ilmestyvän Rantasalmen Lehden vetäjät vaihtuvat. Lehteä vuodesta 1970 luotsanneet Arto ja Mirja Ylhävaara ovat myyneet lehden suonenjokelaiselle Viestirauta Oy:lle. Viestirauta Oy julkaisee Rautalampilehteä, Suonenjokilehteä ja Viikkolehteä. Lehdet ovat ilmaisjakelulehtiä, joten Rantasalmen Lehdestä tulee yhtiön ensimmäinen tilattava lehti.

Rantasalmen Lehti jatkaa toimintaansa kuitenkin omana osakeyhtiönään, jonka toimitusjohtaja on Marita Leskinen. Leskinen toimii myös Viestirauta Oy:n toimitusjohtajana ja Suonenjokilehden päätoimittajana.

Rantasalmen Lehden uudeksi päätoimittajaksi tulee Markku Leskinen. Leskisellä on juuria Juvallakin, sillä hän kertoo Rantasalmen Lehdessä Leskisten Juvalla sijaitsevan suvun kantatilan historian ulottuvan 1480-luvulle. Leskinen työskentelee Jyväskylän yliopistossa erityispedagogiikan yliopistonopettajana.

Ensimmäistä kertaa uuden julkaisijan Rantasalmen Lehti ilmestyy 5. tammikuuta.