Joulu | Tutuista raaka-aineista herkullinen juhla-ateria – Talviset ja rouheat reseptit sopivat hyvin joulupöytäänkin

Eksoottisia raaka-aineita ei tarvita, mutta tuttuja aineksia kannattaa kokata hieman eri tavalla kuin arkiaterialla.

Joulukauden perinteiset reseptit luottavat siihen, että arkiset raaka-aineet on mahdollista kohottaa juhlaviksi, kun niille antaa hieman aikaa ja ajatusta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Juvan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi