Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuri nyt | Vettä voi käyttää taas normaalisti Juvan Kirkontaustan alueella, veden keittokehotus on purettu ja häiriötilanne on ohitse

Itä-Savon Sairaanhoitopiirin Sosterin terveydensuojeluviranomainen päätti purkaa veden keittokehotuksen Juvan Kirkontaustan putkirikon vaikutusalueelta.

Sosterin mukaan kehotus purettiin perjantaiaamuna kello 9 alkaen.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy JSP kertoo tiedotteessaan, että häiriötilanne on nyt ohi ja vettä voi taas käyttää normaalisti.

Venttiiliviasta johtuvat korjaustyöt kirkontaustan alueella jatkuivat torstain ja perjantain välisen illan ja yön aikana. Vedenjakelu oli keskeytettynä muutaman tunnin ajan.

Häiriötilanne koski Kirkontaustan alueen kiinteistöjä, joilla oli vesijohdon rikkoontumisesta johtunut vedenjakelukatkos 9.-10. tammikuuta.

– Veden käyttökelpoisuus varmistettiin näytteenotolla. Vesinäytteet ovat puhtaat, joten vettä voi jälleen käyttää normaalisti. Pyydämme tarkistamaan, että hanasta tuleva vesi on kirkasta. Jos hanavesi on sameaa, poikkeavan väristä tai hajuista, tulee vettä juoksuttaa, kunnes se on kirkasta, JSP toteaa tiedotteessaan.

Vesiputki halkesi Kirkontaustan alueella Juvan kirkonkylällä viime sunnuntaina. Rikkoutunut putki saatiin korjattua maanantaina aikana.

Vesinäytteet ovat puhtaat, joten vettä voi jälleen käyttää normaalisti.