Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvalla toista päivää etsitty vesivuoto löytyi ja on nyt myös korjattu – Runsaasti vettä nousi maan sisästä rivitalon pihalle Juvan keskustan tuntumassa

Nouseva vesi uhkasi rivitalon perustuksia. Veden tulo on saatu pysähtymään.

Rivitalon pihamaalle alkoi tulvia vettä keskiviikkoiltana Juvalla. Hälytys vahingontorjuntatehtävälle tuli iltaseitsemän aikaan.

Päivystävä palomestari Eero Aho kertoo Etelä-Savon pelastuslaitoksen tiedotteessa, että hätäilmoituksen tekijä havaitsi maan sisästä nousevan runsaasti vettä pihalle.

Tulva sattui Rossintiellä aivan Juvan keskustan luoteispuolella.

Veden pinta nousi nopeasti ja alkoi lähestyä talon perustuksia. Pelastuslaitos oli yhteydessä vesilaitoksen päivystäjään, joka saapui paikalle ja onnistui pysäyttämään veden tulon.

Järvi-Saimaan Palvelut JSP Oy:n keskiviikkoiltaisen tiedotteen mukaan vesijohtoverkoston vuoto on löydetty, ja vika on korjattu ilman vaikutuksia vedenjakelun toimintaan.

Pelastuslaitos pumppasi vettä pois pihapiiristä rakennusten suojelemiseksi.

Varttia vaille kahdeksan aikaan illalla pelastustyöt olivat vielä täydessä käynnissä.

Juvalla on etsitty tiistaista lukien vuotoa kunnan vesijohtoverkostossa. Järvi-Saimaan palveluiden tiedotteen mukaan vedenkulutus lisääntyi tiistai-iltapäivänä huomattavasti.

Uutista päivitetty kello 21.57 JSP:n tiedolla, että vika on korjattu.