Ketjuviesti | Antti Halonen hallitsee drinkit, ja kevääseen käy raikkaus - "Makujen suhteen on turha keksiä polkupyörää uudelleen, vaan olemassa olevia ainesosia voi soveltaa juomissa"

Ravintoloitsija Antti Halonen, ravintolabisnes on jälleen lähtenyt pyörimään maaliskuun alusta lähtien, kun koronarajoitukset poistuivat - ovatko asiakkaat löytäneet takaisin ravintoloihisi Bar Ylään Juvalla ja After Bariin Mikkelissä?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi