Ketjuviesti | Antti Halonen hallitsee drinkit, ja kevääseen käy raikkaus - "Makujen suhteen on turha keksiä polkupyörää uudelleen, vaan olemassa olevia ainesosia voi soveltaa juomissa"
Ravintoloitsija Antti Halonen, ravintolabisnes on jälleen lähtenyt pyörimään maaliskuun alusta lähtien, kun koronarajoitukset poistuivat - ovatko asiakkaat löytäneet takaisin ravintoloihisi Bar Ylään Juvalla ja After Bariin Mikkelissä?
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Digitilauksen sisältö
- Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu